content1| Vegemi on veloitukseton sovellus, joka herättää kasvisten supervoimat henkiin. Ladattavissa sovelluskaupoista!

content2| Vegentäjä-kirja auttaa sinut vegeän elämän alkuun ja on herkullinen tietopaketti!

content3| Yrityskumppani? Voitte tukea vähävaraisia perheitä vaikuttavalla ja uutta opettavalla ruoka-avulla tai tilata ravitsevia ruokalaatikoita resepteineen sekä videoineen henkilöstöllenne hyvinvoinnin tueksi

content4| Tiesitkö, että tänäänkin joku vanhempi jättää ateriansa väliin, jotta lapsi saisi syödä vatsansa täyteen?

content5| Ole osa muutosta: Avullasi vähävaraiset perheet saavat terveellistä ruokaa, oppivat uutta ja kokkailevat yhdessä siellä missä ruokakasvatus on tehokkainta; omassa keittiössään. Perheiden taidot taloudelliseen, terveellisen ja ympäristöystävälliseen kokkailuun vahvistuvat.

content6| Apusi on todistetusti vaikuttavaa. Mittaamme vaikuttavuuttamme jatkuvasti.

content7| Ravitseva ruoka on tärkeä osa työhyvinvointia ja jaksamista. Vennerin kotiin toimitettava Sesonkiruokalaatikko on helppo tapa piristää arkea, mahdollistaa organisaation ravitseva ruokailu sekä terveyttä tukevat ilmastoystävälliset ruokataidot.

content8| Sesonkiruokalaatikolla edistätte sekä ruokalaatikon saajan hyvinvointia, että autatte vähävaraisia perheitä, samanaikaisesti. Jokaista ostettua Sesonkiruokalaatikkoa kohden mahdollistatte kolme ateriaa vähävaraisille perheille lähetettäviin Venner-ruokalaatikoihin!

.

We are currently offering bespoke modules to companies!

X